Fout: Cookies inschakelen om in te loggen in MijnOLVG.

Wat is MijnOLVG?


MijnOLVG is het online patiëntenportaal van OLVG. Via deze beveiligde website kunt u op elk moment in uw persoonlijke medische dossier kijken. Dit kan met een computer, tablet of smartphone.

Hoe werkt MijnOLVG?


MijnOLVG is een extra service voor patiënten van OLVG.

Alle patiënten die in behandeling zijn bij de polikliniek kunnen zich aanmelden voor dit portaal, mits zij beschikken over een BSN en mobiele telefoon of e-mailadres.

Heeft u al een keer ingelogd in MijnOLVG? Voer dan uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen. Heeft u een activatiecode ontvangen en nog geen account? Klik dan op Nieuw account en volg de stappen om een account aan te maken.

Kijk voor meer informatie op www.olvg.nl/mijnolvg


 • Corona/COVID-19

  Meer informatie over corona/COVID-19 staat op www.olvg.nl/informatie-rondom-coronavirus.
 • Wat is MijnOLVG?

  Vanuit huis uw persoonlijke medische dossier inzien. Dat kan met het patiëntenportaal MijnOLVG, via een computer, tablet of smartphone. Kijk voor meer informatie op www.olvg.nl/mijnolvg.
 • Vragen stellen aan uw dokter

  Stel uw vraag aan de polikliniek. Hier kunnen mogelijk kosten aan verbonden zijn
 • Uw onderzoeksresultaten

  Bekijk uw onderzoeksresultaten en opmerkingen van uw dokter
 • Uw afspraken

  Uw volgende afspraak plannen, annuleren of verzetten. Ook kunt u informatie over uw afspraken bekijken en uw bezoek voorbereiden
 • Is uw kind patiënt in OLVG?

  Bent u ouder of voogd van een kind tot 12 jaar ('minderjarige') en wilt u toegang tot het MijnOLVG dossier van uw kind? Klik dan hier voor het aanvraagformulier.